Sports Experience op Facebook
Sports Experience: makkelijk en zorgeloos uw voetbalreis boeken
Sports Experience is aangesloten bij WebWinkelKeur

Ervaringen


Uw ervaring toevoegenJohan OuwendijkZondag 08 December 

Met zoon Aldwin super reis gehad naar Madrid voor Atletico-Barca. Messi eindelijk zien spelen en zelfs scoren. Vliegreis en hotel (Acta Madfor) waren prima in orde. Het hotel ligt heel centraal en de reis naar het stadion is goed te doen met de metro. Ook veel van Madrid gezien, zoals tour door stadion Real Madrid. Bedankt voor de tips vooraf en kaarten van de stad: heel erg bedankt voor de puike organisatie!


Sander SchreveWoensdag 04 December 

Naar de wedstrijd Dortmund tegen Wolfsburg geweest. Alles werd prima en netjes geregeld!


krisDonderdag 18 April 

Afgelopen zaterdag 13 april met 6 vrienden naar Liverpool geweest.
Daar hebben we zondags de wedstrijd Liverpool-Chelsea bij gewoond.
Een ongelovelijke ervaring was dit. Super geregeld weer Dick met jou team..
 


Ton OudZondag 24 Maart 

Voetbalreis naar Liverpool was prima geregeld en we hadden met ons vieren een prima weekend. Het apartement was goed alleen wij hadden een twijfelaar als bed, twins was beter geweest. Daarnaast vonden wij de borg van 250,= pound per apartement erg hoog. per trein van Manchester naar Liverpool kan men beter twee maal een enkele reis boeken is goedkoer dan een voor meerdere dagen retour ticket. Maar voor de rest prima geregeld.


E. PeetersDonderdag 21 Maart 

Begin maart 5 dagen naar Napels geweest. Vlucht via Milaan (korte wachttijd) prima geregeld. Vroeg in de middag al in Napels. Hotel prima gelegen vlakbij station, maar wel aan de rand van een wat dubieuze wijk. Geen last van gehad trouwens. Hotel en ontbijt eenvoudig maar prima. Drukke, levendige stad met mooie oude binnenstad en veel bijzondere gebouwen. Ook Pompei en de Vesuvius bezocht en natuurlijk het hoofddoel: de wedstrijd Napoli - Juventus. Niet aan kaarten te komen zo leek het, maar wel via Sports-Experience! Kaartje lag keurig de dag voor de wedstrijd in het hotel. Fantastische wedstrijd (1-2) en sfeer en ik ben als NAC-supporter wel wat gewend -:). Prima plaats in het stadion. Je kunt gaan zitten waar je wil dus vroeg gaan. Kortom, geweldig lang weekend gehad daar; fantastisch geregeld door Dick en zijn team.


Ervaring 1 t/m 5 van de 92[1] 2 3 4 5 6 7 ... 19 » 


FJ Design