Sports Experience op Facebook
Sports Experience: makkelijk en zorgeloos uw voetbalreis boeken
Sports Experience is aangesloten bij WebWinkelKeur

Ervaringen

Naam:
E-mail: (wordt niet getoond)
Ervaring:
SPAM-controle:
 Roel op den KelderDinsdag 06 Oktober 

Wij Roel en Vera 50 jaar getrouwd zelf cadeau gedaan bezoek Liverpool - Aston -Villa , helaas corona virus stond bezoek in de weg.
Flinke domper ook financieel , maar  SPORTS - EXPERIENCE heeft alles keurig afgehandeld, bedrag reispakket werd snel terug gestort.
Pleister op de wonden wij danken de medewerkers voor hun goede samenwerking. Zo het mocht voordoen gaan wij wij weer in zee met Sports Experience nog maals hartelijk dank voor Uw inzet.

Roel en Vera


Johan OuwendijkZondag 08 December 

Met zoon Aldwin super reis gehad naar Madrid voor Atletico-Barca. Messi eindelijk zien spelen en zelfs scoren. Vliegreis en hotel (Acta Madfor) waren prima in orde. Het hotel ligt heel centraal en de reis naar het stadion is goed te doen met de metro. Ook veel van Madrid gezien, zoals tour door stadion Real Madrid. Bedankt voor de tips vooraf en kaarten van de stad: heel erg bedankt voor de puike organisatie!


Sander SchreveWoensdag 04 December 

Naar de wedstrijd Dortmund tegen Wolfsburg geweest. Alles werd prima en netjes geregeld!


krisDonderdag 18 April 

Afgelopen zaterdag 13 april met 6 vrienden naar Liverpool geweest.
Daar hebben we zondags de wedstrijd Liverpool-Chelsea bij gewoond.
Een ongelovelijke ervaring was dit. Super geregeld weer Dick met jou team..
 


Ton OudZondag 24 Maart 

Voetbalreis naar Liverpool was prima geregeld en we hadden met ons vieren een prima weekend. Het apartement was goed alleen wij hadden een twijfelaar als bed, twins was beter geweest. Daarnaast vonden wij de borg van 250,= pound per apartement erg hoog. per trein van Manchester naar Liverpool kan men beter twee maal een enkele reis boeken is goedkoer dan een voor meerdere dagen retour ticket. Maar voor de rest prima geregeld.


Ervaring 1 t/m 5 van de 93[1] 2 3 4 5 6 7 ... 19 » 


FJ Design