Altijd bij elkaar in het stadion    Beste prijs/kwaliteit in Nederland    Meer dan 25 jaar ervaring    Goede centraal gelegen hotels    Goede recensies

Reizen op maat

Reizen voor JROM

Wij kunnen allerlei soorten reizen voor u organiseren, helemaal naar uw wens gemaakt. Wilt u bijvoorbeeld een leuke stedentrip maken, of reizen naar een land waar u nog nooit bent geweest? Woont u graag een groot sportevenement bij, of ligt uw voorkeur bij een actieve vakantie? Alles is mogelijk! Wij kunnen een heel voordelige reis voor u organiseren vanwege onze goede contacten in de hele wereld.

Wij kunnen bogen op een grote hoeveelheid ervaring en kennis. Als u al een plan heeft voor een reis, vraag dan een offerte aan, door simpelweg te mailen naar info@sports-experience.nl.nl en u krijgt een uitgewerkte reisopzet. Heeft u nog slechts vage ideeën, vraag langs dezelfde weg om een advies en wij geven u enkele aantrekkelijke reisaanbiedingen. Daarbij zoeken wij uiteraard naar een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit, want wij willen 100% tevreden klanten!

Reizen

Kennis en ervaring van de hele wereld is bij ons aanwezig. U brengt ons niet in verlegenheid door het laten vallen van namen als Thimphu, Ushuaia, Soezdal, Oaxaca, Jaisalmer, Banjul, Takayama of Cortona. De voornaamste vraag is dus: WAAR WILT U HEEN? Ter inspiratie enkele voorbeelden:

Europa heeft het grote voordeel dat het dichtbij ligt en goed te bereiken is. Het is tevens het werelddeel met de grootste hoeveelheid en verscheidenheid aan geschiedenis, kunst en cultuur. Dus voor mensen met die achtergrond is er ongekend veel te genieten in ons oude werelddeel.

Duitsland is voor Nederlanders tegenwoordig vakantiebestemming nummer 1. Het land beschikt ook over veel troeven. Fascinerende metropolen als Berlijn en München, ontelbare middeleeuws aandoende steden en dorpen en een bosrijke natuur, goed om te wandelen en te fietsen.

De meest romantische bestemming met een onafzienbare reeks culturele hoogtepunten is Italië. Ook daar zijn nog veel bouwwerken overgebleven uit de Romeinse tijd en de middeleeuwen, plus natuurlijk wereldberoemde kunst van de Renaissance.

Maar laten we door al die bekende zaken niet voorbijgaan aan veel minder druk bezochte streken zoals in het nu in de oude glorie herstelde Oost-Europa. Van de fraai gerestaureerde binnensteden van Polen en de Baltische landen (denk aan Krakóv, Gdansk, Tallinn, Riga) tot de kusten van de Balkan, van onbekende staatjes als Montenegro en Macedonië tot de oostelijke hoofdsteden als Sofia, Tallinn of Tblisi, Europa heeft veel te bieden, voor een korte of een langere vakantie.

Na Europa is Azië het meest rijk aan oude beschavingen. Kleurrijke tempels voor verschillende godsdiensten, ingetogen ceremonies en schilderachtige landschappen, vooral in de rijstgebieden vind je op alle foto’s. Naast de grote beschavingen van China, Japan en India zijn natuurlijk Indonesië en Thailand bekende reisbestemmingen. Maar ook hier zijn enkele kleine juweeltjes nog onontdekt door de massa: denk aan Laos, Bhutan of Iran.

In Latijns-Amerika vinden we rijke Indianenculturen als die van de Azteken, Maya’s en Inca’s. Maar de Amazone-oerwouden van Brazilië, de Atacama-woestijn in Chili en de vulkanen van Costa Rica zijn uiting van een rijke natuur. Wat is mijn garantie?

Nadat wij gezamenlijk tot een plan zijn gekomen en u onze offerte heeft aanvaard, leggen wij eerst alle onderdelen van uw boeking vast. Pas daarna sturen wij u de factuur als bevestiging van onze reserveringen. Alle onderdelen zijn dus al door ons betaald voordat u ons betaalt. Op verzoek kunnen wij ook die boekingsgegevens ter inzage geven om u absolute zekerheid te verschaffen voordat u het reisbedrag aan ons overmaakt.

Verder zijn wij lid van de Stichting Webwinkelkeur, een onafhankelijke organisatie met een transparant keurmerk dat de kracht van een onafhankelijke organisatie combineert met de ervaringen van klanten. De leden voldoen aan de gezamenlijke gedragscode en bieden door het plaatsen van het keurmerk met ervaringenpagina klanten de mogelijkheid om hun ervaring met de winkelier te delen.
 

Voorbeelden;

Europa

Fly & drive langs de Amalfi-kust en door Napels in 8 dagen: Napels-Sorrento-Pompeï-Capri-Capua-Napels. Prijs vanaf € 750,-

Fly & drive aan de kust van Kroatië: Split-Trogir-Sibenik-Brac-Split. 6 dagen vanaf € 595,-

Fly & drive naar IJsland: Reikjavik, Vik, Klaustur. 5 dagen vanaf € 850,-

Fly & drive door het onbekende Albanië: Tiranë-Shkodra-Berat-Gjirokastrë, Sarandaa. 10 dagen vanaf € 999,-

Fly & drive door het afwisselende noorden van Portugal: Porto, Braga, Guimarães, Aveiro, 7 dagen vanaf € 599,-

Fly & drive door de schitterende steden van Andalusië: Málaga, Granada, Cordoba, Sevilla, Ronda, 8 dagen vanaf € 499,-

Stedentrips naar minder bekende steden als Bordeaux, Bergen, Bilbao, Vilnius, Tblisi, Bratislava, Genoa, Gdansk, Bern, Porto, Salzburg, Málaga, Edinburgh, Leipzig en vele andere. 4 dagen vanaf € 399,-.

Afrika

Langs de kust en de kasbahs van Marokko in 12 dagen: Casablanca-Rabat-Meknes-Fez-Tadia-Ouarzazate-Marrakech-Casablanca. Prijs vanaf € 850,-

Rondreis Egypte met Nijlcruise in 14 dagen: Cairo-piramides-Luxor-boot Aswan-Cairo. Prijs vanaf € 1295,-

Azië

Cruises

8 dagen varen door de Middellandse Zee met Costa of MSC: Vele vaarroutes, gegarandeerd 10 % goedkoper dan de officiële prijs.

Hetzelfde bieden wij aan voor een 8-daagse cruise met de Holland Amerika Lijn vanuit Rotterdam naar Noorwegen, evenals een 10-daagse cruise met Costa in de Arabische Golf van Dubai.

Of wilt u met een luxe boot langs de vele Caribische eilanden. Altijd zon en muziek in een tropische temperatuur.

APP ONS
BEL ONS