Altijd bij elkaar in het stadion    Beste prijs/kwaliteit in Nederland    Meer dan 25 jaar ervaring    Goede centraal gelegen hotels    Goede recensies

Formule 1reis naar GP Hongarije

Boek nu direct deze reis naar GP Hongarije voor slechts € 299.

Korte informatie: GP Hongarije

Datum:21 juli 2024
zondag
Reisduur:3 dagen
Prijs:€ 299

Boeken:


Wilt u een offerte met meer exacte gegevens over vluchttijden en hotels?
Stel uw vraag dan hier.

Informatie over het boeken

Door het invullen van dit formulier komt er een onherroepelijke boeking tot stand die niet kosteloos ontbonden kan worden. Dit betekent dat u een betaalverplichting heeft na het versturen van dit boekingsformulier.
 

In dit pakket is meestal inbegrepen het vervoer, de wedstrijdkaart en het genoemde aantal overnachtingen in een centraal gelegen hotel. Als uitzondering hierop is het vervoer naar wedstrijden in het nabije westen van Duitsland en in Parijs niet inbegrepen.
 

Wilt u iets wijzigen of toevoegen, zoals het aantal overnachtingen, het vervoer of het aantal te bezoeken wedstrijden, dan kunt u dit aangeven in het onderstaand formulier bij "bijzondere wensen". Ten aanzien van het hotel kunt ook uw voorkeur voor een bepaalde locatie of wijk uitspreken.

Deze wensen kunt u eveneens indienen per mail naar info@sports-experience.nl. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op over de mogelijkheden en de extra kosten. In alle gevallen leidt overleg tot wederzijdse duidelijkheid.

Wij hebben overigens uw ID- of paspoortnummer (en geldigheid) slechts nodig voor het regelen van de vlucht, maar deze persoonlijke gegevens worden niet door ons bewaard. Zie ook 'Privacy' onder de knop Contact.
 

NB. Alle aanbiedingen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Als u binnen zes weken voor de wedstrijd boekt bestaat de mogelijkheid dat de kaarten zijn uitverkocht of duurder zijn geworden en dat de prijs van de vlucht is gestegen. In dat geval zullen wij u een alternatief voorleggen of de boeking later vervallen.

 


Algemene gegevens

Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoon
Email
Aantal personen

Persoon 1

Geslacht
M V
Achternaam
Eerste officiële voornaam
Geboortedatum
ID of Paspoortnummer
Geldig tot
Bijzondere wensen
Hoe heeft u ons gevonden?
Ik ben een terugkerende klant
Via vriend of kennis
via www.voetbalreizenvergelijken.nl
via www.voetbalreis.nl
via www.voetbalticket.com
via Google
via Facebook
anders

  Hierbij verklaar ik akkoord te gaan met de boeking volgens de voorwaarden van Sports Experience en de daaruit voortvloeiende betaalverplichting

 
 

APP ONS
BEL ONS