Altijd bij elkaar in het stadion    Beste prijs/kwaliteit in Nederland    Meer dan 25 jaar ervaring    Goede centraal gelegen hotels    Goede recensies

Contact

Sports Experience
Francina Molen 17
3063 PC Rotterdam

 06-29407924
 info@sports-experience.nl
 
KvK: 41053387
BTW-nummer: 805839872B01
NL02 INGB 0007074873

Informatie

Voor het verkrijgen van informatie heeft u de volgende keuzes:

Voor het aanvragen van een offerte zoekt u eerst de betreffende wedstrijd, toernooi of race. Daarna klikt u op de link offerte achter dit item en vult het formulier in. Zo krijgen wij alle relevante informatie voor een passende offerte, die u binnen 24 uur van ons kan verwachten.

Voor het boeken van klikt u op de link boek nu achter de gewenste wedstrijd, race of toernooidag. Let er bij het invullen van een 'ID of Paspoortnummer' op dat alleen voor evenementen binnen de EU-landen een ID-kaart voldoende is. Voor alle andere evenementen is een paspoort vereist, ook bij reizen naar het Verenigd Koninkrijk.

Voor vragen over onze manier van werken kunt u kijken naar de meest gestelde vragen bij de link FAQ.

Vindt u het gewenste antwoord niet of wilt u advies bij een aanvraag, stuur dan een email of app naar het bovenstaande mailadres of app-nummer. 

KLACHTEN

Eventuele klachten dienen eerst bij Sports Experience kenbaar worden gemaakt. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via de organisatie WebwinkelKeur. Mocht er dan nog niet tot een oplossing gekomen worden, heeft de consument de mogelijkheid om zijn klacht te laten behandelen door de door WebwinkelKeur aangestelde onafhankelijke geschillencommissie, de uitspraak hiervan is bindend en zowel ondernemer als consument stemmen in met deze bindende uitspraak. Aan het voorleggen van een geschil aan deze geschillencommissie zijn kosten verbonden die door de consument betaald dienen te worden aan de betreffende commissie. Tevens is het mogelijk om klachten aan te melden via het Europees ODR platform (http://ec.europa.eu/odr). Op de gesloten overeenkomst is Nederlands recht van toepassing. 
APP ONS
BEL ONS