Sports Experience op Facebook
Sports Experience: makkelijk en zorgeloos uw voetbalreis boeken
Sports Experience is aangesloten bij WebWinkelKeur

Ervaringen


Uw ervaring toevoegenErwin LaanZondag 07 Januari 

Ik ben vlak voor de Kerstdagen met mijn 2 zoons naar Celtic-Aberdeen geweest. Hotel op een prima plek, midden in het centrum.
Mooie plek in het stadion en een onvergetelijke sfeer !!  Celtic won met 3-0.
Alleen 2 dagen typisch Schots weer nl. motregen!   Kortom een prachtige ervaring!!


Dave van KoppenZondag 07 Januari 

Tussen Kerst en oud&nieuw zijn we naar Celtic-Glascow Rangers geweest. Helaas op de heenweg 2,5 uur vertraging. Iets waar Sports Experience uiteraard niks kan doen, maar wel vervelend. Verder was het affiche wel erg mooi (jammer dat het 0-0 bleef), het hotel had een perfecte ligging (midden in het centrum) en de kaartjes waren helemaal TOP geregeld. Op de terugweg (oudjaarsdag) helaas 5 uur (!) vertraging. Ook hier kan Sports Experience niks doen, maar dit was nog vervelender... 


Rene DoornbosVrijdag 05 Januari 

Op tweede kerstdag afgereisd naar Liverpool om de wedstrijd Liverpool-Swansea te kijken. Goede informatie gekregen, goed hotel. Was een top ervaring en voor herhaling vatbaar. 


daniel schiemanVrijdag 05 Januari 

ben in november naar bayern munchen tegen augsburg geweest met mijn zoon van 11 jr.geweldig goed hotel en waanzinnig leuke wedstrijd.geweldig mooi stadion en alles was perfect geregelt.bedankt SE voor dit superweekend.
het was voor herhaling vatbaar.
bedankt namens daniel en tycho!!!


Frank CarisWoensdag 27 December 

In het tweede weekeinde van december ben ik samen met mijn zoon naar de derby in Manchester geweest. Deze wedstrijd was op zondag gepland, maar we zijn er al op vrijdag naar toe gegaan. Op vrijdag een concert in een van de arena's, op zaterdag zelf gezorgd voor kaarten voor Burnley-Watford en zondag dan de derby. Alles was goed geregeld, hotel was dit keer wel in orde en de sfeer bij beide wedstrijden was prima. Het enige minpunt was de terugreis. Door veel chaos en een slechte informatievoorziening is dit wellicht een reden om de volgende keer op het vaste land te blijven!


Ervaring 1 t/m 5 van de 55[1] 2 3 4 5 6 7 ... 11 » 


FJ Design